skip to Main Content
Farsha

Farsha

Son iki yıldır Sharm el Sheikh’e gelip de ziyaret ettikleri mekanlar için de Farsha da yer alan turistlere, en etkilendiğiniz mekan neresi diye soracak olursak, tartışmasız olarak cevabı Farsha olacaktır. Ras Umm Sid falezlerine kurulmuş ve etkileyici bir dekorasyona sahip olan bu mekanda, Ras Mohammed ve deniz manzarasına doyamayacaksınız gibi, arada kafanıza yastıklara dayayarak gökyüzünü izlemeyi de sakın unutmayın! (Eğer bir dürbününüz varsa Sharm’a gelirken mutlaka yanınızda getirmenizi tavsiye ederiz.) Falez’den aşağıya ciddi sayıda tahta merdivenden inerken dikkatli olmanızda fayda var, ayrıca iniş sırasında nefes almanız için merdivenlere konmuş oturma yerlerinde de hem dinlenebilir, bir yandan da manzaranın tadını çıkarabilirsiniz.

Farsha, bedevi stilinde dekore edilmiş; oryantal kilim, minderler ve yer sehpaları ile oturma konforu sağlamaktadır. Ambiyans, oryantal dekorasyonlar, oyma eski kapı ve pencereler, mum ve dekoratif lambalar ile tamamlanmıştır. Böyle bir bedevi stilinin tabi ki de baş aktörü olan nargile bir çok aroma seçeneği ile menüde yer almaktadır.

Farsha’da yerli ve yabancı alkol bulabileceğiniz gibi, bitkisel çaylar ve diğer sıcak içecekleri bulmanız da mümkündür, ayrıca pizza, patates kızartması Farsha’da yerli ve yabancı alkol bulabileceğiniz gibi, bitkisel çaylar ve diğer sıcak içecekleri bulmanız da mümkündür, ayrıca pizza, patates kızartması ve çeşitli atıştırmalıklar da menüde yer almaktadır. Tabi Mısır’ın ünlü birası Sakara’yı da unutmamak lazım. Fiyatlar menü’de yazmakta ve istenmeyen sürprizlerle karşılaşılmamaktadır, bunun yanı sıra şehrin diğer turistlik mekanlarıyla kıyaslanamayacak uygun fiyatlara sahiptir.

Otelinizden, taksiye bindiğinizde Farsha (Farşa) demeniz yeterli, tüm taksiler sizi kapısının önünde bırakacaktır.

Eğer Sharm’da bir akşamınızı Farşa’da geçirdiyseniz, tatilinizin sonunda aklınızda en çok yer eden mekanlardan biri belki de ilki bu mekan olacaktır.

 

Back To Top